Fuld damp på arbejdet med at skabe Krølle-fond

Arbejdet er stadig i gang med at skabe en fond, der skal hjælpe gadens udsatte. I mellemtiden kan man støtte fonden via Gadejuristen

Husker du historien om Krølle? Han blev begravet for få dage siden og fik en markant afsked - mange mødte op, og den hjemløse mand fik mange gode ord med på vejen. Krølle - Michael L.  Hansen - var den hjemløse mand, der kæmpede - ikke bare for sig selv., men også for andre af gadens udsatte.

Selv kæmpede Krølle for at få pension. Han var alvorligt syg - men pensionssagen tog så lang tid, at han nåede at få bevilget - men aldrig at få udbetalt pensionen, før han døde.

Hans død fører til stiftelsen af Krøllefonden. Det står den sociale iværksætter Michael Lodberg Olsen, som blandt andet har grundlagt Fixelancen for.

-Vi arbejder på højtryk - men er ikke helt klar med det juridske grundlag i fonden endnu. men hvis man vi støtte i mellemtiden, så kan man gøre det via Gadejuristen, forklarer han.

På Facebook-siden Krølle Fonden kan man læse, hvordan det foregår.  "Pt. kan bidrag indbetales til Gadejuristen på konto: 0400-4010169211 eller MobilePay:23260969, mærket "Krølle Fonden"."


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik