Frustreret håndboldtræner: "Københavns Kommune er arrogant"

Håndboldtræner Torben Heckmann er træt af vente på, at der bliver rettet op på det, hærværksmænd har ødelagt i Sundby Hallen. Nu er opsynsmænd sparet væk.

I Sundby Hallen kan man ikke alene møde ødelagte ure og et basketball-net, der hænger helt ind over håndboldbanen.

Man kan også møde en meget frustereret håndboldtræner ved navn Torben Heckman.

Torben Heckman var i sidste uge fremme med et stort ønske om at få de opsynsmænd tilbage, som sørgede for ro og  ikke mindst orden.

Dem har Københavns Kommune sparet væk.

Problemet er bare, at hallerne bliver udsat for hærværk. Til stor gene for dem, der bruger dem.

For en uge siden spillede Torben Heckmans hold håndbold uden at kunne følge ordentligt med i spilletid og stilling, fordi måltavlen var blevet ødelagt. Og så spillede de i øvrigt i en hal, hvor temperaturen var alt for lav.

Kommunen er opmærksom på problemet og har indkaldt til møde om sagen i slutningen af måneden. 

Men Torben Heckman er træt af de ødelagte ting og træt af at vente på, at de bliver repareret. Og her - en uge senere - er hans frustration ikke blevet mindre. 

quote Det er en arrogance over for os, der bruger hallen her, at man bare spises af med at sige, at det bliver lavet på et tidspunkt

Torben Heckman, håndboldtræner

- Det er en arrogance over for os, der bruger hallen her. Man spises bare af med at sige, at det bliver lavet på et tidspunkt. 

Om kommunens beslutning om at fjerne hallernes opsynsmænd, sagde chefen for Amagerbro Kultur, Bjarne Fey, i sidste uge til TV 2 Lorry:

- Det er jo en del af den tillidsdagsorden, vi forsøger at folde ud i Københavns Kommune; At vi tror på, at folk godt kan tage vare på deres egne anlæg. 

Det er søndag ikke lykkedes at få en kommentar fra Bjarne Fey efter den nye kritik af manglerne, der ikke bliver udbedret i Sundby Hallen.

Torben Heckmans tålmodighed er er ved at være brugt op.

- Det er dødærgerligt, at vi skal gå og kæmpe med et her, når vi egentlig bare ønsker at dyrke vore sport på nogle ordentlige præmisser, siger han. 

Se hele TV 2 Lorrys indslag om sagen herunder:

Opsynet på flere sportshaller er sparet væk, og det kan mærkes.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik