Fremad Amager-hold suspenderet efter voldssag

Dansk Boldspil-Union (DBU) har suspenderet et fodboldhold hos Fremad Amager efter voldssag i en serie 3-kamp.

En serie 3-kamp mellem Fremad Amager og Christiania Sports Club blev søndag stoppet på grund af voldelig opførsel fra spillere og tilskuere, der overfaldt kampens dommer.

Politiet blev tilkaldt, og dommeren måtte køres væk i ambulance efter en række voldsomme overfald.

De voldsomme overfald er blevet meldt til politiet og Dansk Boldspil-Union (DBU) har med øjeblikkelig virkning suspenderet holdet fra Fremad Amager, indtil hændelsesforløbet er blevet klargjort.

Derefter skal DBU Københavns disciplinærudvalg og bestyrelse beslutte, om holdet skal bortvises fra turneringen. DBU Københavns formand, Henrik Ravnild, er rystet over sagen.

- Det er fuldstændigt uacceptabelt, hvad der er sket i denne sag, og vi tager kraftigt afstand fra en sådan adfærd.

- Spillere og dommere skal kunne spille kampe uden at risikere voldelige overfald og truende adfærd fra andre spillere og tilskuere - det siger sig selv.

- Derfor har vi valgt at suspendere det pågældende hold med det samme og vil nu gennemgå sagens forløb, siger Ravnild til unionens hjemmeside.

- Sager som denne er sjældne - men enhver sag er en sag for meget. Vi samarbejder med klubberne om at håndtere udfordringer med hold med disciplinære problemer både i den konkrete situation og generelt.

- Vi vil nu sikre, at det arbejde har fuldt fokus, siger DBU København-bestyrelsesformanden.

DBU København har siden sidste år arbejdet sammen med Københavns Kommune med et projekt, der skal skabe bedre adfærd på et par af de hold, der har haft store udfordringer med dårlig opførsel. Projektet er fortsat i gang.

Derudover arbejder DBU København præventivt med et korps af fair play-ambassadører, der tager ud til udvalgte kampe med henblik på at observere og rapportere til DBU Københavns disciplinærudvalg.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

def_thumb,50_percent

playLighunde leder efter Maria From i fjord

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere