Selv om Frederik har skabt et firma, der er designet til at hjælpe unge med at snyde i skolen, mener han ikke, at det er et nævneværdigt problem.

Frederiks firma tager 350 i timen for at lave 12-taller til elever

20-årige Frederik Drews, som bor i København, hjælper studerende med at snyde.

Det koster 350 kroner i timen for et 12-tal og kræver ikke mere end en enkelt overførsel med MobilePay.

Derefter kan du sætte dig til rette og vente på at få en færdig opgave retur og høste præcis den karakter, du gerne vil have for opgaven. 

Nicklas Mortensen, der sammen med Frederik Drews står bag Fixminopgave.dk. Foto: Privatfoto

Sådan lyder opskriften på den nystartede virksomhed FixMinOpgave, som 20-årige Frederik Drews sammen med Nicklas Mortensen står bag.

Det skriver metroxpress.

Han kom på idéen for blot en måned siden, og selv om virksomheden kun har to uger på bagen, har han sammen med sine 67 tilknyttede opgaveskrivere leveret 31 afleveringsopgaver til elever på gymnasiale uddannelser landet over.

- Folk har det med at kontakte os, når de er lidt pressede. Nogle har endda kontaktet os fire-fem timer inden opgavens deadline, men det nåede vi, siger Frederik Drews til metroxpress.

Selv om han har skabt et firma, der er designet til at hjælpe unge med at snyde i skolen, mener han ikke, at det er et nævneværdigt problem.

Læs også 27 personer sigtet for snyd med eksamensbeviser

- Jeg tror på, at det enkelte individ ved, hvad der er bedst for ham. 

Frederik Drews

- Jeg tror på, at det enkelte individ ved, hvad der er bedst for ham. Hvis jeg vil læse til markedsføringsøkonom, er det ikke sikkert, jeg behøver lægge så meget energi i fransk, siger Frederik Drews. 

Læs også Her er regionens mest populære gymnasier

Hos gymnasieskolerne rektorforening, Danske Gymnasier, tager man kraftigt afstand fra metoden. Samtidig erkender foreningen, at det kan være svært at spotte opgaver, der er købt.

- Det er klart, at det er en udfordring, når opgaverne er skrevet originalt, for det er sværere at opdage, hvis den også rammer elevens niveau. Tænk at lave en butik for det - det er frygteligt, siger næstformand Jakob Thulesen Dahl.

/ritzau/

  Foto: Screenshot fra Fixminopgave.dk

Læs også Her er skolerne, hvor børnene bestemmer