Frank Jensen: Udvis flere bandemedlemmer

Overborgmesteren i København formoder, at løsladelsen af Loyal To Familia-lederen Shuaib Khan har ført til de voldsomme skudepisoder på Nørrebro.

Overborgmesteren besøgte i dag Mjølnerparken dagen efter det voldsomme skyderi på Tagensvej i København.

- Det er fuldstændig grotesk, at den her konflikt har udviklet sig i en retning, hvor det også fører til en likvidering mellem banderne.

quote Det er fuldstændig grotesk, at den her konflikt har udviklet sig i en retning, hvor det også fører til en likvidering mellem banderne

Frank Jensen, overborgmester i København

Han er overbevist om, at drabet hænger sammen med løsladelsen af Loyal To Familia-lederen Shuaib Khan, som blev løsladt for bare et par dage siden.

- Det er jeg sikker på, at mange københavnere tænker, ligesom jeg.

Derfor håber overborgmesteren også, at anken om udvisning af bandelederen bliver en realitet, når sagen skal for retten.

Tror du, at de to ting hænger sammen?:

 

- Han er ikke dansk statsborger, og han hører ikke hjemme i København, og det er i øvrigt mit mål, at de bandemedlemmer der laver alvorlig, personfarlig kriminalitet bliver udvist af danmark, hvis de ikke er danske statsborgere, siger overborgmesteren.

Beboerne tør ikke gå ud

Politiet formoder, at de mange skud blev affyret med et automatvåben. Og den voldsomhed som banderne nu opererer med, gør dybt indtryk på beboerne i området. 

- Nu er vi jo blevet bange for at gå ud om aftenen, siger Muhammad Shafik, da vores reporter møder ham i området.

quote Nu er vi jo blevet bange for at gå ud om aftenen

- Muhammad Shafik, beboer i Mjølnerparken

Han bor i Mjølnerparken med sine to sønner, som er vokset op tæt på der, hvor skudepisoden i går fandt sted. Og nu frygter han for deres sikkerhed.

Muhammad frygter for sine sønners sikkerhed.

- I sådan et land som Danmark, der tænker man jo ikke, at der kommer nogen og skyder løs på folk, siger Muhammad Shafik.

Du kan se meget mere om konsekvenserne af gårddagens skyderi i vores udsendelse kl. 19.30,


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik