Frank Jensen sender kondolence til Paris

Københavnerne skal stå sammen med indbyggerne i Paris i kampen for at bevare vores åbne samfund. Det mener overborgmester Frank Jensen efter angrebene i den franske hovedstad.

Københavns overborgmester Frank Jensen sender en kondolence-hilsen til sin kollega i Paris, Anne Hildago, efter angrebene i Paris i nat. Det skriver DR P4 København.

"Da vi i København i februar blev ramt af et terrorangreb, var Paris' borgmester en af dem, der kontaktede mig, og hun kom meget hurtigt fra Paris til København for at udtrykke sin solidaritet og nødvendigheden af at stå sammen om de værdier, vi har i vores åbne samfund. Det er åbenhed, tolerance og respekt for den enkelte. Det er meget vigtigt, at vi husker hinanden på det en lørdag morgen, hvor vi er fyldt med sorg over det, der er sket. Vi må ikke lade terrorister ændre vores værdier og livsstil," siger Frank Jensen til P4 København.

Udover følelsen af sorg over hændelserne i Paris i nat udtrykker Frank Jensen sin solidaritet med sin parisiske kollega.

"Vi er alle sammen fuldt med afsky og medfølelse over det vanvittige angreb, som vi indtil nu ved har kostet over 120 mennesker livet. Vi er fyldt med en solidaritet over for Frankrig og Paris og den befolkning, hvor mange har mistet deres kære ved terrorangrebet i aftes," siger Frank Jensen til P4 København.

Frank Jensen tager i begyndelsen af december til Paris, hvor han blandt andet mødes med Anne Hildago, og her vil de ifølge overborgmesteren drøfte, hvordan de to byer "kan beskytte vores åbne samfund", som Frank Jensen udtrykker det.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik