Frank Jensen om SAS-aftale: Stor lettelse

Københavns overborgmester, Frank Jensen, roser alle parter i SAS for at have "udvist ansvarlighed".

- De nordiske regeringer skal sammen med SAS' ledelse gøre alt for, at SAS bliver et levedygtigt og velfungerende selskab med et stort rutenet ud til hele verden.

Sådan lyder opfordringen fra Københavns overborgmester, Frank Jensens (S), efter at ledelsen og de ansatte i SAS mandag nåede til enighed om en spareaftale.

- I forhold til fremtidens beskæftigelse i København er det meget vigtigt, at vi har direkte flyruter til vækstmarkederne i blandt andet Kina, Indien og Brasilien, siger Frank Jensen.

- Det er helt afgørende for at skabe vækst og nye job, at der er et veludviklet og fintmasket rutenet fra Københavns Lufthavn til resten af verden. Hvis det bliver for besværligt at komme hertil, så vælger både internationale firmaer og turister andre byer, siger han.

Frank Jensen roser alle parter i selskabet for at have udvist ansvarlighed.

- Det er en stor lettelse, for det havde fået særdeles alvorlige følger for København, Øresundsregionen og for resten af Danmark, hvis der ikke var fundet en løsning.

- Jeg vil gerne rose alle parter for, at de har udvist ansvarlighed i en meget vanskelig situation, siger overborgermesteren.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik