Frank Jensen kommenterer tirsdag aften skuddramaet på Nørrebro. Foto: Thomas Lekfeldt - Scanpix

Frank Jensen om blodigt skuddrama: "Jeg er dybt bekymret"

- Jeg er dybt bekymret over udviklingen i den kriminelle underverden i København, lyder det fra Københavns Overborgmester.

Tirsdag aften dannede ydre Nørrebro endnu engang ramme om et blodigt skuddrama ved Mjølnerparken.

Tre personer med tilknytning til bandemiljøet blev ramt af skud - heraf er en død, og to er sårede, oplyser politiet.

Skudepisoden vækker dyb bekymring hos Københavns Overborgmester Frank Jensen (S).

Læs også En person dræbt og flere såret i nyt skyderi på Nørrebro

I et opslag på Facebook skriver Frank Jensen, at han er dybt bekymret over udviklingen i den kriminelle underverden i København, som her til aften har kostet endnu en person livet og yderligere såret to, hvoraf den ene meldes hårdt såret.

- Endnu et skyderi mellem bandemedlemmer midt på en københavnsk gade - denne gang med dødelig udgang. Det er en trist melding at få på vej hjem fra aftenens sidste vælgermøde på netop Nørrebro.

- Jeg må være ærlig at sige; jeg er dybt bekymret over udviklingen i den kriminelle underverden i København. Efter mange år med stigende tryghed og faldende ungdomskriminalitet, er banderne begyndt at skyde igen. Det må vi ikke acceptere, skriver Frank Jensen.

Læs også Voldsomt skuddrama indstiller togtrafikken

Han tilføjer, at han følger situationen nøje og melder samtidig ud, at der er brug for konsekvente tiltag over for banderne.

- Der er brug for konsekvente tiltag, der effektivt og målrettet får smidt banderne ud af København. Vi skal presse dem fra alle sider. Bandemedlemmerne skal mandsopdækkes, deres privatøkonomi kulegraves, og deres tilholdssteder lukkes.

- I skal vide, at jeg følger udviklingen nøje. Og jeg er klar til at sætte hårdt ind mod bandemedlemmerne. For vi må aldrig lade kriminelle bestemme i København.