Fra nøgne grene til lyserødt orgie - følg det fra lænestolen

TV 2 Lorry live-streamer kirsebærtræerne på Bispebjerg Kirkegård gennem hele den overvældende blomstring. Se med fra i dag.

I starten var det en smuk hemmelighed - kun for de særligt indviede. Men så bredte rygtet sig - og nu er det et af forårets største tilløbsstykker - kirsebærtræernes forunderlige og overvældende blomstring på Bispebjerg kirkegård. 

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at man får den største oplevelse ved at  tage en tur omkring kirkegården for selv at opleve det blomstrende vidunder. Men hvis det nu ikke kan lade sig gøre - eller man er i tvivl om, hvornår synet er allersmukkest - så er der hjælp at hente her på TV2.lorry.dk.

For nu kan du følge træernes  udvikling  - direkte endda. Vi er med, når de spæde knopper viser sig - til de vokser til bristefærdig størrelse, og vi er med, når de til sidst  folder sig ud i et orgie af et lyserødt blomsterflor. Endnu er træerne nøgne - hist og her er der knopper - men efter en varm periode kommer det formentlig til at gå stærkt.

Så smukt ser det ud, når træerne for alvor er i blomst.
Så smukt ser det ud, når træerne for alvor er i blomst.
Foto: Instagram: Mathiasmilton

De mange kirsebærtræer står ved kirkegårdens Søndre Kapel. Tidligere år har tilstrømningen af besøgende været så kraftig, at Københavns Kommune nu ansætter kirsebær-guider, der skal hjælpe med at sende folk rundt - og at sikre den gode stemning, da der jo rent faktisk er tale om en kirkegård, hvor mange kommer i en noget mere trist anledning.

Men mon ikke synet af de smukke træer vil kune skrue humøret en tak i vejret hos de fleste? Tag en tur på kirkegården - eller oplev det her på TV 2 Lorry.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

nathalie voral og nino

playNathalie frygter afslag på julehjælp: ”Så skal vi nok leve af pasta de næste par måneder"

20171204-151030-A-1920x1281we

playOverblik: Sådan kan du donere til julehjælp - rekordmange har søgt

Bedstemor Ann1

playBedstemor Ann har haft 19 plejebørn: "Nærkontakt med dyr er vigtigt"

metaldetektor

Henrik tabte sin guldring: Fundet med hjælp fra lokal facebookgruppe

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere