"Fra mord til bord" på besøg i Kont@kt

'Fra mord til bord' viser blodige fotos på Facebook

For at sætte fokus på dyrevelfærd og servere god mad, inviteres københavnerne til konceptet 'Fra mord til bord vol. 2'.

I morgen kan man få en unik spiseoplevelse på Refshaleøen med lokale råvarer og nyslagtede lam på menuen.

Sådan lyder det fra en af idémagerne bag konceptet 'Fra mord til bord vol. 2', hvis hovedformål er at sætte fokus på dyrevelfærd.

På Facebook har de delt billeder af et lam, der bliver slagtet, og giver derved tilskueren et helt upoleret indblik i processen.

"Det er vigtigt for os, at vi viser det fuldstændige rå billede. Samtidig er det vigtigt, at det her bliver gjort på den mest humane måde i relation til de store slagterier", siger Esben Grundtvig, medejer af Rødder og medstifter af konceptet 'Fra mord til bord'.

Hele processen fra mordet på dyret til det ender på tallerkenen, kan følges på Instagram og Facebook.

Man kan læse mere om konceptet på deres facebook side:

www.facebook.com/framordtilbord

Se hele interviewet med Esben Grundtvig i Kont@kt HER.

Du kan også følge Kont@kt på facebook: www.facebook.com/lorrykontakt