Forsøg med færre biler på torvet udskydes

Bilerne kan helt frem til midten af august boltre sig på samtlige fire torvegader i Køge. Idéen var ellers, at Torvet skulle spærres delvist for biler i samme periode, som der er udeservering på Torvet. Men de planer kan tidligst føres ud i livet om halvanden måned. Det skriver DAGBLADET Køge.

Årsagen er, at Køge Kommunes økonomiudvalg skal give tilladelse til, at kunderne til byen butikker må benytte Rådhusets personaleparkering. Rådhusets p-pladser skal fungere som erstatning for de 35 p-pladser, der vil blive inddraget, hvis den østre og den nordre torvegade bliver lukket for biltrafik. Men økonomiudvalget er nu gået på sommerferie og holder først det næste møde den 9. august.

- Prøveperioden bliver skubbet, fordi forsøget afhænger af, at økonomiudvalget siger ja til, at personaleparkeringen må bruges. Og økonomiudvalget holder først møde igen i starten af august, siger formand for teknik- og miljøudvalget, Erling Larsen (S) til DAGBLADET Køge.

Medlem af teknik- og miljøudvalget, Torben Haack (SF) havde gerne set, at forsøgsperioden gik i gang noget før:

- I mine øjne kunne man have indkaldt økonomiudvalget ekstraordinært og ordnet det her på to minutter, for der er jo enighed om det i udvalget, siger han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Strøget i København

Coronarestriktioner på vej i 17 hovedstadskommuner, erfarer TV 2

Hjemløse

playUdsatte københavnere har tjent næsten tre millioner kroner

22399af0-5273-4425-9292-2ff0ce64da28

Verdensmester giver sit udstyr væk for at hjælpe udsatte børn

Ina Fried, Natherberg, Helsingør

Vinterhjælp for hjemløse i Helsingør bliver til fast tilbud

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere