Forsikringskunder mistænker valgsvindel

Oprørerne i det lille, men rige forsikringsselskab Brandkassen beder nu Finanstilsynet om at gribe ind, efter at selskabet onsdag offentliggjorde resultatet af valget af 15 delegerede til selskabets generalforsamling i marts, skriver DAGBLADET Roskilde.

Det sker efter, at ikke én af oprørerne er blevet valgt, selv om gruppen på forhånd havde samlet 72 fuldmagter for at vælte den magtfulde bestyrelsesformand Bjørn Laugesen, Hvalsø. Han mistænkes for at ville nedlægge selskabet og fordele dets formue mellem få, mangeårige kunder til stor fordel ikke mindst for ham selv og andre i hans familie.
Med en viden om, at der højst var 120 kunder i selskabet, forventede oprørerne at kunne erobre magten, men ifølge det offentliggjorte resultat stemte 207 medlemmer af Brandkassen. Hvor de mange stemmeberettigede pludselig kommer fra, mere end undrer oprørerne, hvis advokat Anders Rynkebjerg har skrevet til Finanstilsynet for at underkende valget og gennemføre et nyt.
- Det lugter langt væk af svindel, og det er det, vi har prøvet at forhindre, siger Per Madsen, Langtved, som er en af de chokerede oprørere.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik