Formodet blomsterrøver fængslet i København

35-årig mand er lørdag blevet fængslet for voldsomt røveri mod blomsterhandler, hvor to blev stukket ned.

To personer blev stukket med kniv og slået med en såkaldt totenschlæger under et røveri i en blomsterhandel i oktober. Nu er en 35-årig mand varetægtsfængslet, mistænkt og sigtet for at stå bag røveriet.

Manden blev anholdt fredag af Københavns Politi, og lørdag blev han fremstillet i grundlovsforhør i dommervagten i København, hvor han blev varetægtsfængslet i 25 dage. Manden har ikke kæret kendelsen til landsretten.

Det var henvendelser fra offentligheden, som førte til at politiet fredag kunne pågribe manden i Hillerødgade på Nørrebro i København.

Henvendelserne kom på baggrund af overvågningsbilleder, som politiet offentliggjorde torsdag.

Manden er sigtet for at stå bag et røveri mod en blomsterhandler i Nordre Frihavnsgade på Østerbro i København den 24. oktober.

Røveriet var særdeles groft, da gerningsmanden ikke holdt sig til at true med vold, men ligefrem stak to ansatte i forretningen ned.

Røveriet er det andet af sin slags inden for to uger, hvor personale i en blomsterbutik er blevet stukket ned af en røver.

Politiet efterforsker, om der kan være tale om samme gerningsmand, men den 35-årige er indtil videre alene sigtet for røveriet i Nordre Frihavnsgade.

Politiet efterforsker desuden et røveri mod en frisør på Vennemindevej på Østerbro, som muligvis også kan være begået af samme gerningsmand.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

brand i ishøj gildbroevej

play36 boliger ødelagt efter brand i etageejendom: 91 beboere skal genhuses

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

retten i Roskilde

78-årig dømt for hvidvask af næsten 50 millioner kroner

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere