Forgiftet på D'Angleterre

12 gæster er blevet syge efter at have spist på D'Angleterres michelin-kårede restaurant Marchal.

Kvalme, diarré og mavesmerter.

Det er symptomerne, når man har fået hyldebær, der ikke er kogt tilstrækkeligt. Det er netop, hvad 12 gæster har oplevet på restaurant Marchal, der sidste år blev kåret til årets restaurant af Den Danske Spiseguide.

Kåring eller ej så har der ikke været styr på hyldebærrene, oplyser Fødevarekontrollen. Hotellet har serveret hyldebæris som en del af en dessert. Isen indeholdt hyldebær, men bærrene var ikke været tilstrækkeligt opvarmet.

- Vi ser med stor alvorlighed på hændelsen, og nye producerer er allerede blevet indført. De berørte gæster har naturligvis fået refunderet deres udgifter i forbindelse med deres middag. Og de vil yderligere modtage et gavekort på en ny middag, siger Signe Thorup, kommunikationsmanager på hotellet til TV 2 Lorry.

Fødevarekontrollen konstaterede, at den opskrift restauranten fulgte ikke tog højde for, at kogetiden for rå hyldebær skal være minimum 15 minutter, for at det giftige stof ødelægges og bærrene sikres.

Hotellet har nu fået en indskærpelse.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik