Forbund forsvarer Wozniacki-klanen

Dansk Tennis Forbunds formand, Henrik Klitvad, kan ikke genkende de kritiske ting, som bliver sagt om Caroline Wozniackis far, Piotr, i bogen "Miss Sunshine".

Han manipulerer sin datter og har ikke forstand på at træne en tennisspiller i verdenstoppen. Det bliver der blandt andet sagt om Caroline Wozniackis far og træner, Piotr Wozniacki, i bogen "Miss Sunshine".

Men den beskrivelse kan formanden for Dansk Tennis Forbund, Henrik Klitvad, ikke nikke genkendende til.

- Jeg har ikke været så tæt på træningen til hverdag for at kunne sige, om Piotrs træningsmetoder er rigtige eller forkerte, men jeg har aldrig oplevet noget problem i Wozniacki-familien. Jeg har altid oplevet, at de har fået tingene til at hænge godt sammen, og at de fungerer godt som et team. Det har jeg både set her i Danmark, eller hvis jeg har mødt dem i udlandet, siger han.

Klitvad mener heller ikke, at Piotr Wozniackis rolle i forhold til datteren kan kritiseres.

- Hver familie har sin facon at gøre tingene på. Der er ikke en opskrift på, hvordan fædre eller mødre skal være. Personligt har jeg kun noget godt at sige om familien. Faktum er i hvert fald, at et eller andet har Wozniacki-familien gjort rigtigt, for Caroline ligger nummer fire i verden, siger Klitvad.

I bogen, som udkommer tirsdag, er Lars Michalsik, idrætsforsker og Caroline Wozniackis tidligere fysiske træner, blandt andet citeret for følgende:

- Efter min overbevisning er Caroline i princippet manipuleret af sin far. Hvis de kom med verdens bedste singletræner, ville hun vælge sin far, hvis han gerne ville have det.

Snakken og rygterne om Caroline Wozniacki og hendes familie må stoppe, mener Klitvad.

- Det er vigtigt, at Caroline får fred og ro til at udføre den opgave, hun er i gang med. Hun bør ikke skulle spekulere på alt muligt andet, heller ikke på en bog om hende, siger formanden.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

lise nør

Lise Nørgaard modtager statslig hæderspris som 103-årig

20200103-093918-A-1920x1281we

Fem nye ansatte skal bekæmpe social kontrol i København

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Vedat

playSætter telefoner i stand og forærer dem væk: "Ingen skal mangle det, jeg manglede"

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere