Forældremøde evakueret fra skolebrand

Forældre og børn måtte evakueres fra skole i Værløse, da skolens ene fløj mandag brød i brand. Brandvæsnet måtte mandag evakuere elever og forældre fra en skole i Værløse, da skolen brød i flammer.

Branden begyndte først kort efter klokken 17.00, så skoledagen var slut på Syvstjerneskolen, der ligger i den sydøstlige del af Værløse.
     
- Skolen holdt dog forældremøde, så der var mange mennesker, der skulle evakueres, fortæller vagtchefen hos Nordsjællands Politi.
     
Branden begyndte i den ene fløj af skolen, der senere blev overtændt. Flammerne fik også fat den anden af skolens tre fløje, men allerede omring klokken 19.30 meldte brandvæsnet, at branden var under kontrol.
     
- Der var på intet tidspunkt fare for hverken forældre eller børn, da forældremødet foregik i den modsatte ende af skolen, understreger vagtchefen.
     
Ud over forældremødet var der også fodboldtræning i skolens idrætshal. Fodboldtræner Klaus Henriksen trænede en flok otte-ni-årige drenge, da nogle af lærerne fra forældremødet pludselig dukkede op i hallen og advarede om branden.
     
- Da jeg stak hovedet ud af døren, så det voldsomt ud med flammer på fem-seks meter i fløjen, men vi fik evakueret mine fodbolddrenge uden panik, fortæller Klaus Henriksen.
     
Flere af børnene begyndte at græde, men det skyldtes ifølge Klaus Henriksen ikke, at de var bange for deres egen sikkerhed.
     
- De reagerede mere på, at vi voksne var bange for, om alle nu var blevet evakueret fra skolen, siger fodboldtræneren.
     
Der går cirka 720 elever på skolen, og det er usikkert, hvordan undervisningen vil forløbe de kommende dage. Politiet kan tidligts tirsdag sige noget om brandårsagen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Kim Christiansen, politidirektør hos Københavns Vestegns Politi

Millionær fra Ishøj efterlod kæmpe arv til politiet: ”Det er meget usædvanligt”

vask

Robotter skal gøre sengene rene på hospital

cosedis

Nicolas' luftfotos hitter: Se 28 pletskud her

20191202-185853-5-1920x1279we

playTrods lunken modtagelse ser boligministeren positivt på ny ghettoliste

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere