Foodtruck Festival erstatter Beach Party: "Mærk lige vejret!"

Strandfest i Amager Strandpark blev aflyst på grund af dårlige vejrudsigter. Men der er alligevel fest på stranden nu - Foodtruck Festival står bag.

Var du en af de (u)heldige, der havde pudset klipklapperne og strøget Hawaii-skjorten til det helt store strandbrag i Amager Strandpark i denne weekend?

Så fat mod - dine hjmelige udfoldelser har ikke været forgæves!

Det stort anlagte Copenhagen Beach Party blev som bekendt blev aflyst i sidste øjeblik, da arrangørerne forventede dårligt sommervejr forude.

Her udtalte arrangør Kris Gibson til TV 2 Lorry, at de ærgede sig over, at vejrudsigterne sagde et men vejret noget andet.

- Det er vi da rigtig kede af. Havde vi vidst, at det ville blive så godt vejr, havde vi selvfølgelig ikke aflyst, sagde arrangøren. 

For vejret blev nemlig slet ikke så skidt - og det havde Copenhagen Beach Partys samarbejdspartner, findmytruck.dk, større tiltro til for en uge siden.

- De andre (Copenhagen Beach Party, red.) troede ikke på vejrudsigten og valgte at aflyse. Men jeg tænkte "det skal nok nå at blive godt", og så besluttede jeg mig for at prøve noget andet, siger Jose Alfonso Hernandez, der er arrangøren bag Foodtruck Festival, som ruller sig ud lige nu i Amager Strandpark.

Jose kontaktede hurtigt kommunen og fik overdraget tilladelserne, som var Copenhagen Beach Partys, og gik derefter igang med at samle andre foodtrucks til hvad der endte med at blive en festival.

Og til spørgsmålet om, hvorfor folk skal komme til Foodtruck Festival, falder svaret prompte:

- Mærk lige vejret - vi har 25 grader herude. Det er perfekt til stranden. Og så har vi masser af rigtig god mad fra hele verden, DJ's som spiller, og der er fest herude allerede nu.

Så støv klipklapperne af, hvis de ikke allerede er pudset, og træk i dit lækreste strand-outfit. På promenaden kan du få kold sangria, god øl, duften af Øresund i næsen og delikat mad fra hele verden.

Eventen er allerede startet for i dag, og lukker klokken tolv i aften. I morgen åbner Foodtruck Festival klokken 12 - og lukker igen klokken 00.00.

Desuden er det gratis at deltage i festivalen, der lige nu spreder bløde lydbølger af blidt dunkende housemusik ud over hele stranden.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

skøjtebane i zoo

playZoologisk Have åbner ny vinterattraktion for første gang

skøjtepige

Skøjtebaner lukker overalt, men her åbner en ny - af plastik

Roskilde Badet, svømmehal

playSkandaleramt svømmehal blev dobbelt så dyr og forsinket: Nu skal sagen kulegraves

Hillerød Madmarked

Nyt madmarked på vej: "Det er, hvad folk vil have"

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere