Folkeskole i Herlev har ikke råd til bøger

Forældrene raser over, at der på nuværende tidspunkt ikke er råd til at finansiere bøger til alle skolens elever.

Lindehøjskolens økonomi er udfordret. På Lindehøjskolen i Herlev er det ifølge deres forældre helt normalt, at eleverne får udleveret kopiark fremfor for skolebøger.

quote Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Michael Oliver Handberg, forælder til to børn på Lindehøjskolen 

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg har selv to børn på skolen, der kommer hjem med den ene efter den anden kopi af bøger. Jeg synes ærligt talt, det er skræmmende, lyder det fra forælder Michael Oliver Handberg på Herlev Bladets Facebook-side. 

En anden forælder til tre børn på Lindehøjskolen, Carsten Boll Østergaard, er enig:

- Det lyder skræmmende, men det er desværre sandheden (...) Nu kan jeg forstå, at skolen har haft et overforbrug tidligere, mon det er muligt at få en indsigt i, hvorfor skolen har haft et overforbrug? Hvad er de penge blevet brugt til?’, spørger han.

Kommunen kalder til møde

Skolens økonomi er så ringe, at kommunen nu har indkaldt skolebestyrelsen til et møde med henblik på at forbedre forholdene.

Forældrene til skolens elever bakker i høj grad op om skolebestyrelsens kritik af skoleforvaltningens håndtering af Lindehøjskolens økonomiske problemer.

Skolebestyrelsesformand Jan Vanting har allerede været i kontakt med Herlev Kommune.

- De hørte på min side af historien og de frustrationer, vi har haft i skolebestyrelsen, udtaler Jan Vanting til Herlev Bladet og forklarer, at kommunen har erkendt, at de har begået nogle fejl.

Skoleforvaltningen bekræfter det første møde med skolebestyrelsen til Herlev Bladet, men derudover er der ingen kommentarer at hente fra kommunen på nuværende tidspunkt. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik