Føtex satser på kunder i hovedstaden efter Kiwi-lukning

Dansk supermarked har overtaget lejemål efter Kiwi ,og nu vil de satse på mindre fødevarebutikker for folk i storbyerne.

Efter Kiwi-kæden valgte at lukke i Danmark, har Dansk Supermarked overtaget 81 lejmål fra Dagrofa. 

Over halvdelen af butikkerne bliver til Netto-forretninger, men supermarkedskæden vil også sætte skub i Føtex Food. Det er mindre butikker, der især satser på mad, og butikkerne skal især ligge i hovedstaden. Det skriver Jyllands-Posten.

- Vi er i færd med at vurdere og planlægge, hvad de 81 lejemål skal bruges til. Det er oplagt, at Føtex Food kan overtage nogle af de lukkede Kiwi-butikker - sikkert en håndfuld. Det er nok primært i København, men det kan også blive andre steder i landet, siger kommunikationsdirektør Mads Hvidtved Grand, Dansk Supermarked.

Føtex Food har lige nu 14 butikker, ni af dem er mindre convenience-butikker i Storkøbenhavn. 

Andre er blevet til Meny og Spar

Dagrofa meldte i april ud, at de ville lukke alle Kiwi-butikker i Danmark. En tredjedel af butikkerne bliver i stedet omdannet til kædens egne butikker Spar og Meny.

En række Kiwi-butikker, der var under opførelse i vores område, bliver også lavet om til Meny og Spar. 

Det gælder blandt andre en butik på H.C. Ørsteds Vej på Frederiksberg, en på Grønjordsvej ved DR Byen i Ørestad og en butik på Støberigade på Teglholmen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik