Første gang nogensinde: To gange Grøn Koncert i København

For ti dage siden åbnede Grøn Koncert sommerens landsdækkende turné i København, nærmere bestemt Valby. I dag sluttede turnéen med endnu Valby-dag.

For første gang nogensinde har Grøn Koncert, der fra i år også har skiftet navn til "Grøn", i år valgt at afholde to koncerter i samme by fordelt over to dage - og på præcist samme sted i byen.

quote Nogle år har vi haft 38.000 gæster, så derfor besluttede vi i år at sprede det lidt mere ud.

Theis Petersen, Indsamlingschef, Muskelsvindfonden

I Valbyparken kunne gæsterne til sommerens Grøn København allerede den 20. juli nyde store danske navne som Christoffer, L.O.C. og Rasmus Seebach, og i dag fik københavnerne så endnu en uvant mulighed for igen at komme til Grøn Koncert i Valby.

- I rigtigt mange år har vi haft fuldt hus her i Valby, hvor vi traditionen tro har sluttet af hvert år på vores Grønne tur rundt i landet. Nogle år har vi haft 38.000 gæster, så derfor besluttede vi i år at sprede det lidt mere ud, siger Theis Petersen, der er indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

Muskelsvindfonden er med til at arrangere Grøn, og da arrangørerne sammen sidste år skulle planlægge årets tur opstod idéen med to forskellige koncertdage i København.

quote Nu må vi hjem efterfølgende og evalurere på tallene og se, om det også er den model vi skal køre med igen næste år.

Theis Petersen, Indsamlingschef, Muskelsvindfonden

- Vi kunne godt tænke os at dele det op i to, for at give gæsterne en endnu bedre oplevelse med kortere kø i boderne og til toiletterne. Og selvfølgelig meget bedre forhold til selve koncerterne, siger Theis Petersen.

Derudover var ønsket selvfølgelig at samle flere mennesker og dermed endnu flere penge ind, men med det historiske dårlige sommervejr har resultatet desværre ikke været som ønsket.

- Vi kan konstatere, at dem, der kommer, er gode til at feste, og det er fedt at se. Men nu må vi hjem efterfølgende og evalurere på tallene og se, om det også er den model vi skal køre med igen næste år, siger Theis Petersen. 

Grøn vurderer, at de i år har solgt 10.000-15.000 færre billetter end sidste år, men mangler stadig at have den endelige optælling færdiggjort.

I alt var 143.000 gæster i år forbi, hvoraf de 10.000 var i Valbyparken d. 20. juli, mens hele 25.000 i dag var forbi. På medhjælperfronten har 700 frivillige været med under alle ti koncerter. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik