Føler sig snydt: Fik at vide, at der kun var en stand tilbage

Stadeholderne i Vesterbros nye madmarked, WestMarket, føler sig taget ved næsen. Andre fik nemlig også at vide, at de fik den sidste stand.

- Der er kun en stand tilbage.

Sådan lød meldingen, som flere stadeholdere på Vesterbros nye madmarked, WestMarket fik. Det skriver Berlingske Business, der har talt med fem stadeholdere, der alle har fået samme besked.

På trods af løfter om at madmarkedet, der ligger i en passage mellem Vesterbrogade og Matthæusgade, var fuldt udlejet, stod flere stande tomme, da madmarkedet åbnede i januar. Andre butikker var ikke klar til åbningen.

quote Alle stadeholdere fik nøglen i starten af januar, men en del vælger at gå i gang et par dage før. Det kan man ikke klandre os for. Men sådan er det, og vi kan godt tage ansvar for, at tingene ikke spillede 100 procent

Anders Hansen, bestyrelsesmedlem, WestMarket

Alle stande fortsat ikke lejet ud

Ifølge golfspilleren Anders Hansen, der sidder i bestyrelsen for WestMarket, var der flere årsager til byggerodet.

- Alle stadeholdere fik nøglen i starten af januar, men en del vælger at gå i gang et par dage før. Det kan man ikke klandre os for. Men sådan er det, og vi kan godt tage ansvar for, at tingene ikke spillede 100 procent, siger han til Berlingske Business.

Ifølge WestMarkets hjemmeside er alle stande på nær én, der er ”under forhandling”, i dag lejet ud. Virkeligheden er dog, at ti stande står tomme i Vesterbro-enden af markedet.

Berlingske har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Steen Ordell Guldbrand Jensen, der er administrerende direktør for WestMarket. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik