Foto: TV2/Lorry

Fodgængere i hadsk angreb på cyklister

Dansk Fodgænger Forbund kommer med en udsædvanlig hård kritik at cyklisterne. I en pressemeddelelse udnævner de cyklisterne som det største problem, når det gælder trafiksikkerhed på fortovet.

"Desværre er der flere grupper, som gerne rager til sig uberettiget af fortovet, for deres egen bekvemmelighed, og de værste parasitter er cyklister," skriver Dansk Fodgænger Forbund.

Ordet parasitter går igen, og der bliver ikke lagt fingre imellem. Dansk Fodgænger Forbund mener, at trafiksikkerheden på fortovet er for nedadgående.

"For bare nogle få år tilbage var disse fortovs-parasitter kun at finde blandt folk som stod lidt uden for samfundet, men i dag er det ikke usædvanligt at se tilsyneladende velfungerende familier sammen snylte på fortovet, hvor fx moder-parasitten lærer sit afkom hvorledes man cyklende rager til sig af andres sparsomme faciliteter i trafikken," skriver Dansk Fodgænger Forbund i sin pressemeddelelse.

Se hele historien i vores udsendelse kl. 19.30 og bland dig gerne i debatten på vores facebookside: www.facebook.com/lorry.dk