Fodboldklub på vej ud i mørket

Fremad Amager risikerer at ryge ud af 1. division, fordi der ikke er belysning på hjemmebanen

Der skal en vis standard til, hvis man vil spille fodbold i 1. division - og den har fodboldklubben Fremad Amager svært ved at leve op til. Klubben mangler beslysningsanlæg på hjemmebanen, og det kan føre til et farvel med pladsen i 1. disvision. Det skriver Berlingske.

Det er Københavns Kommune, der ejer klubbens hjemmebane, Sundby Idrætspark. Og her er der ikke noget projektøranlæg. Fremad Amager spiller i 1. division på en dispensation af samme grund - men nu ser det sort ud - for Københavns kommune vil ikke hoste op med de penge, lysanlægget koster. Og en ny dispensation er ifølge avisen tvivlsom.

Kulturborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) har ikke haft held til at hjælpe den mørkeramt klub med at finde det millionbeløb, der skal til og mener, at der skal tænkes i flere forskellige muligheder nu.

-Jeg er åben over for alle muligheder, men jeg vi ikke binde mig til noget. Det er også rigtigt, at der er andre stadioner at spille på, siger han.

Men at spille på andre - belyste - baner som hjemmebaner - er en tanke, der vækker forargelse i Fremad Amager

-Skulle vi vi spille i Tingbjerg., ville det være som hvis FCK skulle spille hjemmebanekampe på Vestegnen, siger Flemming Rosenkrantz, direktør for Fremad Amager Elite til Berlingske.

Klubben har et møde med overborgmster Frank Jensen i næste måned og fortsætter dermed kampen for at få kommunen til at finde de seks milliomner, der mangler til anlægget.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik