Flotte biler med franske fornemmelser vandt over stranden

Charlottenlund MotorClassic Motor Meeting på Charlottenlund Travbane lokkede med en bid af Frankring og vandt over strandvejret.

Der var alt godt til bilnørderne på Charlottenlund Travbane søndag.

quote Det gælder biler fra 1925 af sjælden beskaffenhed, og der er også mange franske køretøjer fra 60'erne. Så jeg er positivt overrasket.

Kim Polte, arrangør

Godt 500 klassiske køretøjer stod på ræd og række for at blive beundret af de godt 4.000 tilskuere, der var mødt op for at glo og sparke dæk.

Temaet var "Vive la France", og det havde fået ejerne af nogle franske skønheder til at lufte deres biler, der eller sjældent kommet ud. 

- Jeg glæder mig meget over de gamle, franske køretøjer. De er ikke udvalgt på forhånd, men kommet af sig selv på grund af temaet. Det gælder biler fra 1925 af sjælden beskaffenhed, og der er også mange franske køretøjer fra 60'erne. Så jeg er positivt overrasket, siger arrangør af Charlottenlund MotorClassic Motor Meeting, Kim Polte.

Den ældste bil på travbanen er en dampbil fra 1912, og den er Kim Polte stolt over at have med.

- Det er et mege sjældent syn at se en dampbil kørende, som den er i dag. Det er rigtig fedt, siger han.

Kim Polte frygtede, at en weekend med sublimt vejr, ville lokke folk til strande og ikke på travbanen, men han tog fejl. Fremmødet har været meget tilfredsstillende, når man tænker over antallet af arrangementer for klassiske biler i Danmark.

Som noget nyt i år startede showet allerede klokken 08.00 med "cars and coffee". Derudover deltog en smed, der havde både esse og hammer koblet til sin bil. 

Her kan du se travbanens ældste bil fra 1912 på køretur.

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik