Fløng: Overvågning kan fælde gerningsmænd

Overvågningsbilleder kan måske fælde de gerningsmænd, som har smadret en hjertestarter ved Fløng Skole.

Det har vakt stor forargelse, at ukendte gerningsmænd nytårsnat ødelagde en hjertestarter, der hang uden for Fløng Skole ved Roskilde.

Der er flere dog overvågningskameraer opsat ved Fløng Skole, og optagelser herfra kan måske identificere de personer, som smadrede hjertestarteren. Det skriver SN.dk.

Videooptagelser vil gøre arbejdet med at finde gerningsmændene nemmere for politiet, lyder det Københavns Vestegns Politi.

- Hvis der er overvågningsbilleder, så giver det et bedre udgangspunkt for efterforskningen. Så vidt jeg kan se, har vi dog ikke modtaget en anmeldelse, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Thomas Christensen søndag eftermiddag til TV 2 Lorry.

Vagtchefen tager forbehold for, at anmeldelsen kan ligge et endnu uset sted i politiets mailsystem.

Siden den lokale beboer Kristine Laura Nielsen nytårsdag lagde et billede af den ødelagte hjerterstarter på Facebook-siden 'Landsbylauget Fløng Sogn', er det strømmet ind med vrede kommentarer fra lokale beboere.

Se Facebooksiden med kommentarer her

- Det handler om liv eller død, så at nogen har fundet på at sprænge den i stykker er svineri. Jeg har ikke ord for, hvor vanvittigt, det er. Fløng er en lille by, det burde slet ikke kunne ske, sagde Kristine Laura Nielsen lørdag til TV 2.

På Facebook oplyser en beboer i Fløng, at der også er en hjertestarter udenfor Fløng Svømmehal - mindre end 50 meter fra den ødelagte hjertestarter.

En anden skriver, at lederen af Fløng Skole vil anmelde ødelæggelsen af hjerterstarteren til politiet, når juleferien er slut.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik