Flere tyverisager mod Forenede Service

Rækken af sager om tyverier fra institutioner i Rudersdal Kommune med forbindelse til rengøringen, som Forenede Service varetager, vokser, skriver Fagbladet 3F.

Nordsjællands Politi har inden for det seneste år konstateret mere end ti indbrud eller tyverier på forskellige institutioner, oplyser lederen af indbrudsgruppen på Station Syd i Gentofte, kriminalassistent René Letvad.
- Ud fra tyvekosterne og den måde indbruddene er sket på, har vi en stærk formodning om, at gerningsmændene skal findes i den personkreds, der har tilknytning til rengøringen på de forskellige steder, siger René Letvad til Fagbladet 3F.
Tre fladskærme forsvundet
Børnehuset Birkemosen fik stjålet tre fladskærme på et tidspunkt, hvor alarmen ikke var slået til, oplyser daglig leder Anette Albrechtsen.
- Der var ikke tegn på indbrud. Der var ingen skade på vinduer eller døre. Dagen efter kom Forenede Service med nye mennesker til at gøre rent, fortæller hun.
- Vi betaler erstatning for det, der hører under os, siger koncernchef for Forenede Service, Peer C. Krogh, til Fagbladet 3F.
Rudersdal Kommune forventer, at det samlede erstatningskrav over for Forenede Service løber op i omkring 750.000 kroner.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

20200910-132712-L-1920x1280we

Buskrydning skulle bremse hashhandel: Nu er pusherne rykket til en ny park

def_thumb,50_percent

playLighunde leder efter Maria From i fjord

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere