Flere overfald på ældre kvinder i Helsingør

I løbet af ugen er tre ældre og midaldrende kvinder blevet overfaldet i Vapnagårdkvarteret i Helsingør ifølge Frederiksborg Amts Avis.

På bare seks dage er tre kvinder blevet overfaldet nær deres hjem i Vapnagård i Helsingør. Hver gang har de haft hænderne fulde med tasker eller indkøbsposer og været ved at gå ind i deres opgang, da en eller flere mænd har skubbet til dem og forsøgt at stjæle deres taske. To gange er det lykkedes, en gang skræmte en forbipasserende røverne væk. En af kvinderne, en 82-årig kvinde, blev væltet omkuld under overfaldet og måtte behandles på skadestuen, mens de øvrige kvinder, en 66-årig kvinde og en 58-årig kvinde, slap lettere fra overfaldet.
- Vi kan ikke udelukke, at der er en sammenhæng mellem overfaldene. Det ser vi på de nærmeste dage, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Per Thuesen, som håber at få henvendelser fra offentligheden om overfaldene.
To af de overfaldne kvinder har beskrevet gerningsmændene som udenlandske, mens den sidste kvinde kun har beskrevet røverne som unge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20191202-185853-5-1920x1279we

playTrods lunken modtagelse ser boligministeren positivt på ny ghettoliste

julefrokost

Hårdt pressede restauranter: Ni ud af ti julefrokoster i år er aflyst

Gadehavegård, Ibrahim El-Khatib

play”Det er ligegyldigt, at vi er røget af ghettolisten. Skaden er sket”

Bispeparken

playFandt 22 beboere med uddannelse fra udlandet - nu ryger boligområde af ghettoliste

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere