Flere overfald på ældre kvinder i Helsingør

I løbet af ugen er tre ældre og midaldrende kvinder blevet overfaldet i Vapnagårdkvarteret i Helsingør ifølge Frederiksborg Amts Avis.

På bare seks dage er tre kvinder blevet overfaldet nær deres hjem i Vapnagård i Helsingør. Hver gang har de haft hænderne fulde med tasker eller indkøbsposer og været ved at gå ind i deres opgang, da en eller flere mænd har skubbet til dem og forsøgt at stjæle deres taske. To gange er det lykkedes, en gang skræmte en forbipasserende røverne væk. En af kvinderne, en 82-årig kvinde, blev væltet omkuld under overfaldet og måtte behandles på skadestuen, mens de øvrige kvinder, en 66-årig kvinde og en 58-årig kvinde, slap lettere fra overfaldet.
- Vi kan ikke udelukke, at der er en sammenhæng mellem overfaldene. Det ser vi på de nærmeste dage, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Per Thuesen, som håber at få henvendelser fra offentligheden om overfaldene.
To af de overfaldne kvinder har beskrevet gerningsmændene som udenlandske, mens den sidste kvinde kun har beskrevet røverne som unge.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik