Flere mister kørekortet efter vanvidskørsel

Flere bilister så stort på færdselsloven, da biltræffet Striben lørdag aften indtog Glostrup. En bilist blev målt til 133 km/t i en byzone.

Der blev trådt alt for hårdt på speederen, da en række fartglade bilister lørdag aften var samlet til biltræf-fænomenet Striben, som denne gang blev afholdt i Glostrup.

Københavns Vestegns Politi oplyser på Twitter, at der blev givet fire ubetingede og seks betingede frakendelser af kørekort.

Ifølge politiet skyldes frakendelserne, at der blev kørt for stærkt i et bymæssigt område. De højeste hastigheder var 122 og 133 kilometer i timen.

Dertil kommer 12 klip i kørekort. Hertil var der to bilister, der kørte om kap, og en enkelt bilist viste sig at være narkopåvirket.

TV 2 Lorry har søndag formiddag talt med vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi. Han forklarer, at han ikke kan uddybe oplysningerne i politiets tweet, da han ikke er bekendt med sagerne. Han tilføjer, at tweetet er udsendt af politiets færdselsafdeling, som ikke er at træffe for en kommentar før mandag.

Elsket og hadet biltræf

Striben er en samling af unge mennesker, der interesserer sig for biler, der holder træf for blandt andet at køre om kap.

Politiet havde sat en fartmåler op ved lørdagens Striben-arrangement.
Politiet havde sat en fartmåler op ved lørdagens Striben-arrangement.
Foto: Presse-fotos.dk

Organisationen har tidligere mødt heftig politisk modstand og er blevet beskyldt for ulovligt ræs, svineri og larm i blandt andet Ishøj og Høje-Taastrup, hvor borgmestrene i samarbejde med politiet har forsøgt at sætte en stopper Stribens aktiviteter.

Også shoppingcenteret City 2 har følt sig generet af biltræffet, som tidligere er blevet afholdt på centerets parkeringsplads. City 2 opsatte derfor i foråret 100 betonklodser ved indkørslerne til parkeringspladsen, så Stribens bilister ganske enkelt ikke kunne komme ind på parkeringspladsen.

Striben har tidligere proklameret på Facebook, at de holder sig inden for lovens rammer. TV 2 Lorry har tidligere mødt en af Stribens bilentusiaster, som mener, at politiet behandler bilentusiasterne urimeligt. 

I videoen nedenfor kan du møde tidligere medlem af striben, Jesper Olsen, der følte, at politiet nærmest behandlede ham som et bandemedlem.

- Jeg føler mig som et bandemedlem efterhånden. Vi vil jo bare gerne kigge på biler, siger Jesper Olsen til TV 2 Lorry.

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik