Vrede taxakunder står i kø: Bliver afvist når turen er for kort

Taxa 4x35 er kommet i endnu en shitstorm, efter Kim Scjerlund fra Amager fortalte, at taxaerne afviste ham, fordi han ikke skulle langt nok. Han er ikke alene.

- Han rullede vinduet ned og spurgte, hvor jeg skulle hen. Jeg nåede kun at sige Amager, før han sagde: "Det gider jeg ikke".  Og så kørte han videre. 

Sådan skriver Kim Schjerlund på Facebook om en oplevelse med en Taxa 4x35 chauffør. Nu er hans opslag blevet delt næsten 1.000 gange på Facebook og kommenteret over 400 gange. 

Kommentarfeltet afslører, at Kim ikke er alene. 

Flere danskere beretter om, at man især på korte ture fra centrum af København til Amager eller Sydhavnen ikke kan få en taxatur: 

- Da det bliver min tur, spørger chaufføren, hvor jeg skal hen. Da jeg fortæller, at jeg skal til Amager, nægter han at tage mig med, da han ikke "gider" sådan en kort tur. Han kører væk igen, og jeg står og venter i cirka et kvarter på en anden vogn, før jeg til sidst opgiver," skriver Henrik Kho Jensen fra Taastrup på Taxa 4x35's Facebookside.

Flere andre kunder fortæller også, at det er særlig svært at komme hjem fra lufthavnen. 

- Så er det klart, vi bruger Uber 

I de mange kommentarer raser folk over taxachaufførenes opførsel. 

- Ufattelig at en taxachauffør glemmer, at hans/hendes fag er et servicejob. Alle ture er lige meget værd, måske ikke i kroner, men i service. Jeg har selv kørt taxa og man behandler altså sine kunder ordentligt, skriver Kaja Monica Bitsch Vigtoft. 

 

Kommentarfeltet vælter over med skriverier om taxa-rivalen, Uber. Taxaselskaber har tidligere kastet hårde ord efter selskabet, men læser man kommentarerne på Facebook, er det selskabernes egen skyld, at danskerne tager en Uber frem for en taxa. 

 

Henrik Kho Jensen, der blev afvist på en tur til Amager måtte i sidste ende tage en Uber. En beslutning, han ikke var glad for. 

 

- Jeg har selv været stor modstander af at tage en Uber, men det blev min redning den kolde oktober nat, skriver han.

 

Tirsdag kastede Uber endnu mere brande på bålet i taxa-krigen ved at sænke priserne med 16 procent. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik