Flere hunde efterlyses efter nytår: Store dusører på højkant

Det er især brag fra nytårskrudt, der er den bærende årsag til at mange hunde er løbet væk.

Stribevis af hundeejere har fået en skidt start på året, efter at deres hunde er løbet bort nytårsaften.

Der er nu flere større dusører på højkant til de personer, der kan hjælpe ejerne med at blive genforenet med deres firbenede venner.  

En af dem, der savner sin hund, er Emilie Jensen fra Solrød.

Hendes moster udlover nu 3000 kroner i dusør til den, der kan hjælpe Emilie med at få sin lille sort/hvide Shi Shu-tæve, Alma igen.

Alma blev nytårsaften passet hos et familiemedlem i Taastrup, men kort før midnat klokken 23, løb hun bort, og hun har været væk lige siden.

- Vi har været ti mænd ude og lede i to døgn nu. Jeg er vildt bekymret og håber, der er nogen, der kan hjælpe mig med at få hende tilbage, siger Emilie Jensen, der har fået oprettet en række Facebook-opslag i forskellige dyreefterlysnings-grupper.

10.000 kroner til den, der finder Kalle

En anden hundeejer, der savner sin hund, er Heidi Sørensen fra Solrød. Et kæmpe brag fra nytårskrudt skræmte hendes 13 måneder gamle bomuldshund Kalle så voldsomt, at den stak af.

En af Heidi Sørensens chefer udlover nu en dusør på 10.000 kroner til den, der kan hjælpe hende med at blive genforenet med Kalle.

Dyreinternat får flere henvendelser

Det er især brag fra nytårskrudt, der er den bærende årsag til at mange hunde er løbet væk.

quote Når man lufter sin hund mellem jul og nytår, men også dagene efter nytår, er det en god idé at holde den i snor, for de kan blive meget forskrækket og løbe væk, når de hører et brag

Henrik Hertz, internatchef på Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde

Det fortæller Henrik Hertz, der er internatchef på Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde, som er blevet kontaktet af flere bekymrede hundeejere.

- Vi har fået fem-seks opkald efter nytårsaften omkring bortløbe hunde, og der er blevet indbragt fire hittehunde, hvoraf de tre er blevet afhentet. Den sidste savner stadig sin ejer, siger Henrik Hertz til TV 2 Lorry.

Han fortæller, at man fra Dyrenes Beskyttelses side tidligere har opfordret hundeejere til at passe ekstra godt på i den periode, hvor der bliver affyret krudt.

- Når man lufter sin hund mellem jul og nytår, men også dagene efter nytår, er det en god idé at holde den i snor, for de kan kab blive meget forskrækket og løbe væk, når de hører et brag, siger han. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik