Flere har haft besøg af sex-tyv

Endnu et par har oplevet at få stjålet sexlegetøj og undertøj.

Noget kunne tyde på, at en sexglad indbrudstyv i længere tid har hærget i Nordsjælland.

I hvert fald fortæller endnu et par i dag til ekstrabladet.dk, hvordan de har haft besøg af en lummer tyv, der kun havde ét mål med indbruddet: At få sexlegetøj og frækt undertøj med sig videre.

- Vi kom hjem tidligt om morgenen efter vores bryllup og fandt vores vindue brudt op, men i første omgang troede vi ikke, der var stjålet noget. Vi undrede os godt nok over, at min kones undertøj lå spredt ud over det hele, men det tænkte vi ikke mere over, fortæller manden, der ønsker at være anonym.

Først da parret senere om aftenen lagde sig i seng, opdagede de, at noget var helt galt.

- I min kones side af sengen lå en æske, hvori vi havde nogle håndjern og noget andet sexlegetøj. Æsken var tom, og da vi begyndte at kigge huset efter, kunne vi se, at han havde taget både undertøj og et par af hendes stiletter, fortæller manden.

Indbruddet fandt sted i september, og indbrudstyven gik kun på rov i soveværelset. Han tog hverken elektronik eller penge med fra stedet.

- Vi er ret utrygge ved hele situationen. Det virker jo som en skummel type - hvad hvis han pludselig en dag ikke længere har nok i undertøjet, men begynder at gå efter kvinderne i stedet, lyder bekymringen hos Frederiksværk-parret.

Et par dage forinden havde lokalavisen Halsnæs Avis en lignende historie om en kvinde - også i Frederiksværk - der havde fået gennemrodet sit soveværelse. Kun trusser og BH'er var forsvundet.

Og i går kunne ekstrabladet.dk fortælle historien om et andet par fra Frederiksværk, der nytårsnat fik stjålet sexlegetøj, undertøj og stiletter. Tyven undlod at røre kontanter, tre computere, en iPad og en PlayStation, der ellers alle lå fremme.

Det var ifølge eget udsagn kvindens tredje besøg fra en lummer indbrudstyv på under tre år.

Det vides dog ikke, om der er tale om samme indbrudstyv ved alle tyverierne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik