Fjerduo fra Gentofte missede guldet: Vil skrue tiden tilbage

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen var to bolde fra guld og vil gerne spille de sidste finalebolde om.

Tårerne væltede ud af badmintonspillerrne Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, da de torsdag fik hængt OL-sølv om halsen.

Forud for medaljeoverrækkelsen udspillede badmintondouen sig selv i en nervevridende kamp om at få fjerbolden i gulvet på den anden side af nettet.

Det intense drama var selveste OL-finalen i damedouble, hvor danskerne blot var to bolde fra at slå de japanske verdensettere Ayaka Takahashi og Misaki Matsutomo. Japanerne tog stikket hjem med 18-21, 21-9 og 21-19.

- Vi er fuldstændigt smadrede lige nu, både fysisk og i hovedet, hvor mange ting flyver rundt, siger Kamilla Rytter Juhl til Ritzau og fortsætter:

- Vi er ekstremt stolte over den her medalje, som vi føler, at vi har vundet.

Mest af alt har hun og makkeren Christinna Pedersen, der til dagligt spiller i Gentofteklubben Skovshoved, lyst til at skrue tiden tilbage og spille de sidste fem bolde om. Danskerne førte nemlig 19-16 og var på vej mod sejren i tredje og afgørende sæt.

- Det er klart, at når vi kun er to point fra at tage guldet, så er man skuffet.

- Alle tårerne er alligevel primært glædestårer. Der er en ud af 100, der er skuffelse, og måske en anden, der skyldes træthed. Jeg har aldrig været så træt efter en kamp, siger Rytter Juhl til Ritzau.

- Det var også lidt et succeskriterium for os, for vi vidste på forhånd, at vi skulle helt derud for at slå de to japanere.

- Efter at vi havde vundet først sæt, tænkte jeg, at der er virkelig lang vej endnu.

- At vi kunne kom tilbage i tredje sæt, er et eller andet sted imponerende. Vi vil gerne spille de sidste fem bolde om, siger hun til Ritzau.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik