Firmaidræt udbetaler 25.000 til Skat. Men ikke fordi de skylder penge

Medarbejdere i Skats afdeling i Høje-Taastrup fik torsdag en præmie på 25.000 kroner, fordi ni kollegaer har gået flest skridt på job.

Vinderholdet fra Skattestyrelsen i Høje-Taastrup, der fik uddelt 25.000 kroner af Dansk Firmaidrætsforbund. Foto: Dansk Firmaidrætsforbund.

13.998 skridt om dagen. Så mange skridt har ni medarbejdere i Skattestyrelsen gået de seneste to uger.

Det svarer til 9,8 kilometer, og den distance er det højeste gennemsnit blandt Tæl Skridt-kampagnens 1.975 deltagende hold.

Derfor kan holdet nu se frem til en præmiesum på 25.000 kroner, som uddeles af Dansk Firmaidrætsforbund, der står bag kampagnen.

Berit gik længst

Skattestyrelsens hold bestod af fire mænd og fem kvinder, hvoraf holdkaptajn Berit Jørgensen har gået længst af alle. 224.548 skridt har hun taget i løbet af de 14 dage, kampagnen har varet.

Læs også Unik adgang: Se misfostre og tohovede høns i sprit

Tordag ved middagstid fik holdet overrakt checken af idrætsforbundet midtvejs i deres daglige fem minutter lange fællesmotionseance, som styrelsesen ansatte hver dag deltager i.

Tæl Skridt-kampagnen finder sted fire gange om året og varer to uger ad gangen. 

Næste skridttællekonkurrence går sin gang i ugerne 46 og 47 i november måned.

I videoen herunder kan du se, hvordan det gik til, da vinderne i Skattestyrelsen blev overrasket med buket og checken på 25.000 kroner.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik