Firmaer efterlyser gråt guld

Det handler om værdifuld erfaring. Derfor søger Frederiksværk-virksomheden Mega Flex A/S efter pensionister og efterlønnere til at varetage specialopgaver.

Man efterlyser særligt ældre murere, tømrere eller betonarbejdere, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- De har noget erfaring, som samfundet har brug for, og som vores kunder sætter meget stor pris på. De kan arbejde, når der er behov for det, og samtidig kan de unge tage ved lære af nogle gutter, som virkelig ved, hvad det handler om, siger Kim Bang, direktør for Mega Flex A/S.

Han understreger, at det ikke kun er efterlønnere og pensionister, man har kig på, men meget gerne generelt ældre og erfarne folk i aldersgruppen 50+.

Mega Flex A/S har brug for de erfarne medarbejdere både som mandskabsbureau, hvor man skaffer arbejdskraft til andre firmaer, men også i virksomhedens egen entreprenørafdeling.

Formanden for Dansk Byggeri Frederikssund, Thomas Runge, kan godt se idéen med at få erfarne håndværkere ind, men mener ikke de er en mangelvare i Nordsjælland med mange arbejdsløse.

- Det er rigtigt, at de ældre kommer med erfaring, men som økonomien er spændt op nu, skal hver medarbejder være produktiv, der er ikke råd til, at der går folk og varetager småopgaver, siger Thomas Runge til Frederiksborg Amts Avis.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik