Firma forkæler sine ansatte med vanvittig bonus

Det går så godt for bilfirmaet Interdan, at de nu forærer deres ansatte en kontant bonus på 65.000 kroner.

Der findes mange måder, man kan forkæle sine ansatte på.

Penge må i den grad siges at være en af dem, og det er netop det, som bilfirmaet Interdan Holding i Hellerup har valgt at gøre.

Firmaet giver nu de ansatte en klækkelig bonus, som de kan købe ekstra store julegaver med.

Flere end 300 fastansatte får således hver 65.000 kroner som en kontant bonus i anledningen af firmaets 65 års jubilæum, skriver virksomhedens direktør, Maria Bruun, i en mail til BT.

Har haft nogle gode sunde år

Til medarbejderne har ledelsen skriftligt begrundet den rundhåndede gestus med følgende ord:

"Dygtige og dedikerede medarbejdere har medvirket til, at vi har haft nogle gode, sunde år. Vi håber, at der kommer mange flere".

"Du er en af disse medarbejdere. Derfor vil vi gerne sige dig en stor tak med et gratiale på 65.000 kr. i anledning af jubilæumsåret og den positive udvikling, vi har haft i koncernen," 

Et milliardforetagende

Ifølge BT var det stifteren K.W. Bruuns leveregel, at penge aldrig må være målet, men midlet, og midler må der siges at være nok af i firmaet.

Sidste år havde Interdan Holding ifølge BT et overskud på 206 millioner kroner efter skat.

BT skriver endvidere, at at Interdan Holding i dag er et milliardforetagende. Ud over at importere og distribuere bilmærker som Peugeot, Chevrolet, Citröen og Mitsubishi i Danmark, Sverige og Baltikum, investerer virksomheden også i ejendomme i ind- og udland og leaser biler i luksusklassen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik