Fire mænd er fængslet for knivoverfald

Politiet synes nær en opklaring af et knivoverfald på et medlem af indvandrerbanden Black Cobra i Albertslund.

Fire mænd blev mandag i Retten i Glostrup fængslet i fire uger, sigtet for drabsforsøg efter et knivoverfald på en tankstation i Albertslund.

Den 3. oktober var en 34-årig mand, der er medlem af indvandrerbanden Black Cobra, ved at fylde benzin på sin bil på Shell-tanken på Albertslundvej, da en mørk Mercedes kørt op på siden af ham.

Flere personer sprang ud af den mørke bil og stak ham flere gange med kniv, hvorefter de forsvandt i Mercedes'en, som en times tid senere blev fundet i Greve.

Black Cobra-manden var blevet stukket i maven og i øjet, men var ikke i livsfare efter overfaldet.

Politiets efterforskning har været vanskeliggjort af, at knivofferet ikke har haft den store lyst til at tale med efterforskerne.

Men politiet synes nu at have fået hul på sagen. Torsdag i sidste uge mødte et massivt opbud af betjente op i Askerød-bebyggelsen i Greve, hvor tre adresser blev ransaget i jagten på gerningsmændene til knivoverfaldet.

Torsdagens aktion var forgæves, da ingen af de mænd, politiet ledte efter, var hjemme. Efterforskningsleder Charlotte Skovby opfordrede dog mændene til at melde sig til politiet.

- De ved godt, at vi er efter dem, og vi finder dem før eller siden, sagde hun torsdag til Ritzau.

Mandag morgen meldte fire mænd på 18, 19, 20 og 22 år sig til Københavns Vestegns Politi, der sigter dem for drabsforsøg. Mandag eftermiddag blev de så fremstillet i grundlovsforhør, hvor de blev fængslet i fire uger.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik