Festival: 23-årig ramte terrorsikring og fik hjernerystelse

Claus Nielsens datter gik glip af hele Musik i Lejet-festivalen, da hun på sin cykel ramte en terrorsikring

To yngre kvinder gik glip af flere dages hyggelig festival og god musik, da de sent torsdag aften var på vej til festivalen Musik i Lejet i Tisvilde. For den ene af dem endte med hjernerystelse på Nordsjællands Hospital i stedet.

-Min datter og hendes veninde var på vej ned til festivalen. På en bakke var der de her terrorsikringer, og der var tydeligt afmærket. De cyklede forbi - men længere nede var der igen sådan nogle betonklodser, og de var ikke afmærket, så begge piger ramte dem med deres cykler, fortæller Claus Nielsen, der er far til en af pigerne.

Hans datter faldt så uheldigt, at hun slog ovedet og kortvarigt lå bevidstløs. Hendes veninde ringede 112 og en ambulance kørte derefter den unge kvinde på Nordsjællands Hospital, hvor det viste sig, at hun havde pådraget sig en hjernerystelse.

-Det er ikke fordi jeg har tænkt  mig at gøre noget videre ved det her, men jeg synes da nok, at en festival som den her skal tænke på at afmærke den slags sikringer tydeligere, siger Claus Nielsen.

Han fortæller videre, at vejstrækningen ikke var oplyst, men at de to kvinder havde lys på cyklerne. Alligevel kunne de ikke se betonklodserne, fordi afspærringerne faldt i et med vejen. Efter knubs og hjernerystelser nåede de to kvinder aldrig frem til den ellers populære festival.

Næstformanden for Musik i Lejet, Peter Maabjerg, har ikke hørt om sagen, som han kalder ulykkelig.

-Jeg ved, at når de bliver stillet op, så bliver de mærket af efter alle kunstens regler. Men det er en enkelt gade, hvor 10.000 mennsker går frem og tilbage - så kan der vælte et skilt - men det er jo tragisk - det skal ikke ske. Det er forfærdeligt at høre, siger Peter Maabjerg.

Han tilføjer, at næste års sikring kommer til at indgå i den evaluering, dr alligevel skal foretages. Eventuelt sammen med politiet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere