Fem romantiske idéer til din valentinsdag

14. februar er hjerternes fest, hedder det sig blandt blomsterhandlere og stadig flere danskere.

TV 2 Lorry har samlet fem bud på en date i København. 

Der er både lidt for de madglade, de aktive, dyrenes venner eller de kulturelt interesserede. Sågar også for dem, der endnu ikke har fundet sin udkårne. 

 
 
Foto: Thomas Lekfeldt - Scanpix

middag i tårnet på christiansborg

I restaurant Bojesen i Tårnet på Christiansborg kan man nyde en romantisk middag med én af byens bedste udsigter over det gamle København. Man har bordet hele aftenene, så det er god tid til at nyde hinandens selskab.

Aftenens menu
  • Snacks og velkomstdrink
  • Taskekrabbe med letsyltede selleribånd, hyldeblomst, østersurt og saltet yoghurt
  • Braiseret lammeskank, syltede gule beder og høbagt knoldselleri med hasselsnøddevinaigrette
  • Hvid chokolade parfait med lemon curd, havtorngranité og brændt hvid chokolade
Inklusiv vinmenu og vand og danskvand ad libitum
Pris pr. person 895,-

Bestil bord på bojesen.dk
 
 

numseudstilling på østerbro

Rumpegalleriet slår dørene op på Ryesgade 103B den 17. februar, men allerede på Valentinsdag kan de hurtige få et såkaldt sneak peek fra 15.00 til 20.00.

Billederne er en del af et eksperiment, hvor københavnere siden november 2016 er blevet bedt om at dele deres bagdele - enten i protest, som en kærlighedserklæring eller for cool cash. 

Overskuddet fra fotosalg går til humanitære formål, som rumpernes ejere har bestemt. Og mon ikke at en dejlig bagdel kan løsne stemningen på selveste Valentinsdag?
 
 
Foto: Zoo.dk

rundvisning i Zoologisk have

På Frederiksberg har Zoo forberedt sig grundigt op til Valentinsdag. På hjemmesiden er det muligt at købe særlige pakker, så du og din kæreste kan komme ekstra tæt på dyrene. 

I kan eksempelvis komme helt tæt på elefanterne eller møde pingvinerne. 

Det er også muligt at få et foredrag om dyrenes parringsritualer eller en guide til fem hyggelige hotspots. 

Læs mere på Zoo.dk. Prisen er mellem 325 kroner og 850 kroner.
 
 
Foto: Jørgen Bonfils - Ritzau Scanpix

romantisk jazz på nationalmuseet

Nationalmuseet på Ny Vestergade inviterer på jazz fra klokken 19.30.

Her vil Niels Lan Doky International Jazz Collective optræde med sin nye opsætning af Nat King Coles tidløse sange som Route 66, Unforgettable og Let there be Love. 

Madkastellet vil sørge for maden, der bl.a. byder på Islandsk laks, vagtel farseret med Karl Johan-svampe og iscreme på polynesisk vanilje og brændte mandler samt marengs. Drikkevarer skal tilkøbes.

Pris: 1295 kroner. Læs mere på 
rsvp-popup.com/events/unforgettable-a-valentines-day-tribute-to-nat-king-cole-copenhagen
 
 
Foto: Lasse Salling, Tivoli

skøjtetur i tivoli

Som noget helt nyt har Tivoli vinteråbent i år. Og det betyder, at man nu kan fejre kærligheden i haven mellem Rådhuspladsen og Hovedbanegården. 

Der vil være pyntet op med lys og hjerter den 14. februar, og spisestederne tilbyder særlige menuer - blandt andet på Letz Sushi og Nimb, i Grøften eller hos Brødrene Price. Menuer og priser kan findes på tivoli.dk/da/mad+og+drikke/valentinsdag

Fra klokken 20.00 til 22.00 kan du også tage din kæreste med ud på Skøjtebanen i Tivoli. Nimbs eventyrlige kulisse danner rammen om en magisk og måske romantisk aften på isen med musik og smukke lys. Et isdansepar fra Skøjteklub København vil skøjte for, og herefter er alle velkomne til at slutte sig til dem - og måske få lært et trin eller to.
 
 
Foto: Brian Bergmann - Ritzau Scanpix

singlefest på damhuskroen

Måske har du ingen at invitere med ud onsdag. Men frygt ej. Fredag kan du nemlig tage til singlefest på Damhuskroen i Rødovre. 

Hvis du trykker 'deltager' på Facebook, er der gratis entre mellem 22.00 og 23.00. Ellers koster det 100 kroner efter klokken 23 for alle singler, som har lyst til at danse med. 

Aldersgrænsen er plus 21 år. Læs mere på damhuskroen.dk

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik