FCN-træner: Mesterskabet er langt væk

FCN-træner Kasper Hjulmand ser tilbage på året med en erkendelse af, at DM-guldet er langt væk.

FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand, er tilfreds, når han ser tilbage på kalenderåret 2012, som i maj endte med klubbens første danske mesterskab, og som i efteråret gav debut i Champions Leagues gruppespil.

Men FCN er lige nu så langt efter FC København, der fører Superligaen med 47 point efter 20 kampe, at et forsvar af DM-guldet bliver meget svært.

- Ville vi gerne have været tættere på førstepladsen - selvfølgelig! De to indbyrdes kampe mod FCK har gjort, at vi nu er 12 point efter FCK, og et mesterskab er lige nu langt væk.

Klubben har stadig gjort fremskridt i forhold til tidligere år

- Vi ser os blandt den gruppe af klubber, som jagter FCK's stabile niveau, og vi har gjort mange fremskridt i den retning, skriver Hjulmand i en blog på klubbens hjemmeside.

FCN-træneren understreger, at klubben først og fremmest har gjort store fremskridt i forhold til for bare få sæsoner siden.

- For et år siden beskrev jeg, hvordan vi i de sidste runder i foråret 2011 reddede klubben fra nedrykning, men også hvordan vi vandt pokaltitlen for anden gang i klubbens historie, minder Hjulmand om.

Og går man tilbage til august 2011, så var situationen ikke meget bedre for Farum-klubben.

- Efter tre runder havde vi ét point, og samtlige eksperter og "kloge hoveder" i medierne dømte os til nedrykning og konstaterede, at vi var både naive og romantiske - ja, jeg kan snart smøren udenad, lyder det sarkastisk fra Hjulmand.

FCN endte som bekendt med at vinde mesterskabet samme sæson, men målsætningen var faktisk meget beskeden.

- En af vores målsætninger for godt et år siden var at vinde to kampe i træk. Vi spillede mange utrolig tætte kampe og fik point og vandt en del etmåls-sejre, mens vi udviklede spillet og holdet stille og roligt.

- Hver gang vi bare fik en uafgjort, var det "godt gået". Det er ét år siden, vi var i den situation, påpeger Hjulmand.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik