FCN-stopper: Randers er den hårdeste modstander

Jores Okore mener, at Randers FC er FC Nordsjællands største konkurrent. Cheftræner Hjulmand er ikke helt enig.

FC Nordsjælland måtte mandag aften nøjes med et enkelt point i udekampen mod FC Midtjylland. Dermed formåede mestrene ikke at lægge afstand til Randers FC i kampen om den værdifulde andenplads i Superligaen.

Nordsjællændernes stærke midtstopper Jores Okore medgiver, at Randers FC er den største konkurrent i bestræbelserne på at slutte som Superligaens nummer to i denne sæson.

- Vi kigger på dem, der er tættest på os, og det er Randers. Det kører godt for dem, så de er vores hårdeste modstander lige nu. Men vi går selvfølgelig hårdt efter andenpladsen.

Hjulmand: Hvem som helst af de 5 hold kan tage 2. pladsen

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand mener dog ikke, at formstærke Randers FC er en større konkurrent end de andre hold i subtoppen.

- Det her felt fra nummer to til seks er tæt, og det kan blive hvem som helst af de fem hold, der tager andenpladsen. Vi koncentrerer os om os selv og om at få skabt nogle resultater, siger Kasper Hjulmand og tilføjer:

- Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at få den andenplads, men det bliver meget tæt. Der er rigtigt gode hold lige bagved os. Både Randers, OB, AGF og AaB er stærke hold, og det er et meget tæt felt, så det bliver et spændende forår.

FC Nordsjælland har på lørdag endnu et vigtigt opgør i kampen om andenpladsen, når Hjulmands tropper skal en tur til Aalborg for at møde AaB.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere