FCK's nye hold er endnu ikke komplet

FC København har brug for endnu et par spillere i jagten på guldet og Champions League, siger Roland Nilsson.

Den store udskiftning hos FC Københavns fodboldmestre er endnu ikke ovre. Det lover både sportsdirektør Carsten V. Jensen og holdets nye træner, Roland Nilsson:
- Vi mangler stadig noget - det kan være en eller to spillere mere.
- Men hvor på banen, det bliver, får vi at se. Det er et arbejde, som hele tiden udvikler sig. Det handler jo også om, hvilke spillere, der er tilgængelige, og hvem, der kan passe ind, siger Roland Nilsson.
Carsten V. Jensen peger på holdets højre side som det sted på banen, hvor behovet for nye kræfter er størst.
- Det er højresiden, vi kigger på, selvom der er spillere, som kan dække de pladser. Vi skal have flere gode alternativer, siger han.
Indtil videre har Zdenek Pospech, Oscar Wendt, Jesper Grønkjær, William Kvist og Mikael Antonsson forladt klubben, mens Johnny Thomsen, Ragnar Sigurdsson og norske Christian Grindheim er kommet til. Ved sin ankomst til klubben var Roland Nilsson godt klar over, at det var et nyt hold, der skulle bygges op.
- Jeg vidste, at backerne ville forsvinde, og at Jesper (Grønkjær, red.) stoppede. William Kvist vidste jeg ikke noget om, men der vil altid være klubber ude efter vores spillere, fordi holdet er så godt, siger Roland Nilsson. - Det er hårdt, men sådan er det. Vi må bare se at komme i gang. Senest er det 24-årige Alexander Gerndt og midterforsvareren Marcus Nilsson, begge fra svenske Helsingborg, der af flere medier er blevet sat i forbindelse med københavnerklubben.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik