FCK's brasilianer vil spille for Danmark

FC Københavns brasilianske midtbanespiller Claudemir drømmer om at spille for det danske landshold.

Det har lange udsigter for FC Københavns brasilianer Claudemir at få plads på landsholdet i sit hjemland, så nu håber han på en fremtid i rødt og hvidt.
- Min drøm er dog at spille for det brasilianske landshold, som bare er endnu større. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så vil jeg gerne spille for det dansk landshold på et tidspunkt.
- Jeg kan rigtig godt lide landet, så hvis det kan lade sig gøre senere, er jeg klar. Det vil jeg med glæde gøre, selv om jeg ved, at det er besværligt, siger Claudemir til sporten.dk.
Chancerne for at få indfriet håbet om at stille op for det sydamerikanske samba-hold kan ligge på et meget lille sted.
Superligaen er simpelthen for dårligt et udstillingsvindue.
- Det er svært, når jeg spiller her i Danmark, for det er en lille liga, og landstræneren kigger mest mod Spanien og Italien, når han skal udtage spillere, siger Claudemir.
Brasilianeren føler, at FC Københavns deltagelse i Champions League, hvor københavnerne mødte storhold som Barcelona og Chelsea, har hjulpet hans sag.
- Når jeg møder de store hold i Champions League, så skal jeg forsøge at fange deres opmærksomhed, selv om det er svært. Jeg har dog oplevet, at de har bemærket mig lidt hjemme i Brasilien, siger Claudemir.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik