FCK vil knockoute Club Brugge med en sejr

FC København går ud til hjemmekampen mod Club Brugge med en plan om at dominere, som var det en superligakamp.

Afstanden mellem FC København og Club Brugge i Champions Leagues gruppe G kan tirsdag aften øges til fire point, hvis københavnerne vinder hjemmekampen i Telia Parken.

Og FCK-planen er klar. Brugge skal knockoutes så hurtigt som muligt i kampen om de tre bedste placeringer i gruppen, som sikrer europæisk spil i foråret, skriver Ritzau.

Det siger FCK's anfører, Thomas Delaney, som håber, at hans hold kan dominere på samme måde som i hjemmekampene i Alka Superligaen.

- Vi vil gerne spille en anderledes kamp end i Porto. Vi vil gerne dominere mere og kontrollere mere og jage sejren - og så skal vi ikke få noget rødt kort. Det er jo i Parken, at vi skal hente størstedelen af vores point. Det er i hvert fald mest logisk.

- Man skal passe på med at forvente, at det bliver lige som i Superligaen, for det vil det aldrig helt blive mod et Champions League-hold. Men planen er nok, som man kender den med dominans og en del indlæg.

- Der vil være plads på siderne mod Club Brugge, men vi skal heller ikke være bange for at spille direkte eller tålmodigt, siger Thomas Delaney.

TV 2 Lorry talte mandag med FCK-spillerne inden Champions League-opgøret i Parken.

FCK må dog ikke blive overmodige i jagten på en sejr.

- Vi skal så vidt muligt kontrollere kampen, men vi skal selvfølgelig ikke oversatse. Vi har kigget på Porto-kampen, og der synes vi, at vi stod godt. Men rent naturligt kommer vi til at stå højere mod Brugge og tænke mere fremad.

- William Kvist og jeg har en rigtig vigtig rolle i forhold til ikke at løbe med hovedet under armen, for vi skal styre tropperne.

- Der skal hele tiden være et anker på midtbanen, og det er William heldigvis god til, så jeg kan få lidt mere frihed, siger Delaney.

På papiret vil et enkelt point være til større gavn for FCK end Brugge, men det ligger ikke til FCK at jagte uafgjort fra start, siger midtbanekollega William Kvist.

- På hjemmebane er vi ikke lavet til at tænke på uafgjort. Hvis vi havde mødt Real Madrid, så måske. Men det er ikke dem, som vi skal møde.

- Selv om vi fik et point i den første kamp, og Brugge tabte, så må vi sige, at det er her i Parken, vi skal tage chancen og turde gå efter det, hvis vi skal videre. At gå efter ét point er ikke noget, som jeg regner med, vi vil, siger William Kvist.

Tirsdagens kamp begynder klokken 20.45.
 

Sådan er tidligere gået FCK mod Club Brugge:

  • November 2014: FCK - Club Brugge 0-4 (Europa League-gruppespil)
  • Oktober 2014: Club Brugge - FCK 1-1 (Europa League-gruppespil)
  • August 2012: Club Brugge - FCK 2-3 (Champions League-kvalifikation)
  • August 2012: FCK - Club Brugge 0-0 (Champions League-kvalifikation)
  • December 2008: Club Brugge - FCK 0-1 (Uefa Cup-gruppespil, kun én kamp mod hver modstander)

Kilde: Ritzau

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik