FCK smider anføreren på bænken til europæisk opgør

FCK anfører William Kvist er ikke med fra start, når klubben i aften indleder dette års gruppespil i Europa League mod Spartak Moskva hjemme i Parken.

Københavns Politi melder her til aften til TV 2 Lorry, at der har været roligt forud for kampen mellem FC København og det russiske hold Spartak Moskva.

Men kort før kampstart er der alligevel kommet en uventet nyhed til de omkring 15.000 fans, der forventes i Telia Parken til aftenens kamp.

FC Københavns anfører, William Kvist, er blevet droppet til startopstillingen i københavnernes åbningskamp i Europa League-gruppespillet mod Lokomotiv Moskva.

Det er ikke en skade, som umiddelbart har blokeret for William Kvists deltagelse. Han er således blandt de syv mand, som Ståle Solbakken i løbet af kampen kan sætte ind fra bænken.

FCK-manager Ståle Solbakken har i stedet tildelt de to pladser på den centrale midtbane til succesindkøbet Carlos Zeca og til slovakken Ján Gregus.

I weekenden startede Rasmus Falk inde i 4-3-sejren over FC Midtjylland, men Solbakken har valgt at give Kasper Kusk chancen på højrekanten mod russerne.

Sådan starter FCK i kampen mod Lokomotiv Moskva (4-4-2):

Robin Olsen - Peter Ankersen, Denis Vavro, Michael Lüftner, Nicolai Boilesen - Kasper Kusk, Ján Gregus, Carlos Zeca, Benjamin Verbic - Pieros Sotiriou, Andrija Pavlovic.

På bænken har københavnerne Stephan Andersen, William Kvist, Uros Matic, Pierre Bengtsson, Danny Amankwaa, Rasmus Falk og Martin Pusic.

Russerne stiller op i en 4-5-1-opstilling med den tidligere Schalke-profil Jefferson Farfan som ene mand i front.

Opgøret mellem gruppens to højest seedede hold begynder klokken 19.

Samtidig spiller gruppens andre to hold i Tjekkiet, hvor FC Zlin får besøg af Sheriff Tiraspol fra Moldova.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik