FCK sælger deres største profil til hollandsk storklub

Nicolai Jørgensen forlader FC København efter fire sæsoner og fortsætter karrieren i hollandsk fodbold.

Landsholdsspilleren Nicolai Jørgensen skifter FC København ud med den hollandske storklub Feyenoord, der holder til i Rotterdam.

Det oplyser FC København fredag eftermiddag i en pressemeddelelse.

Nicolai Jørgensen kom til FCK i 2012 efter et ophold i Bayer Leverkusen, og nu er han altså klar til at gøre et nyt forsøg uden for Danmarks grænser.

- Det her salg er en del af den plan, vi lagde, da han forlængede sin kontrakt med et år, siger FC Københavns manager, Ståle Solbakken.

- Han skulle blive skadefri, stabil og en profil, og så havde vi en klar aftale med Nicolai om, at han skulle sælges til udlandet, og nu er det rigtige tilbud kommet for både ham og os, lyder det fra Solbakken.

Den 25-årige offensivspiller har skrevet en fem år lang kontrakt med Feyenoord, hvor han har bestået det obligatoriske lægetjek og fremover kommer til at spille med rygnummer ni.

- Han er en boldsikker og samtidig fysisk stærk angriber, der ikke bare evner at score mål, men også gør et fodboldhold bedre, siger Feyenoords tekniske direktør, Martin van Geel, til klubbens hjemmeside.

- Vi har fulgt Nicolai igennem et stykke tid og er overbeviste om, at han bliver en reel saltvandsindsprøjtning for os, siger van Geel.

Feyenoord-chefen glæder sig over, at Jørgensen valgte den hollandske klub i konkurrence med flere andre europæiske klubber.

- Han har taget en helt bevidst beslutning, om at han vil udvikle sig yderligere i den hollandske liga med Feyenoord, og han kommer til at indgå i konkurrencen om pladsen som angriber, siger Martin van Geel.

Nicolai Jørgensen har scoret 43 mål i 99 kampe i den danske Superliga. På landsholdet står han noteret for 16 kampe og 3 scoringer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik