FCK-profiler glæder sig over nye offensive spillere

FC København har forstærket sig markant i offensiven, hvor der søndag blev givet debut til en ny angriber.

FC København har forstærket sig massivt til denne sæson med flere offensive profiler, og det styrker københavnernes tro på, at de kan genvinde mesterskabet efter to sæsoner som sølvvindere.

FCK's anfører Thomas Delaney glæder sig over de nye offensive profiler, som han mener kan være med til at frigøre københavnernes spil.

- Vi har fået gode spillere ind, som skal hjælpe os. Vi har fået flere strenge at spille på i forhold til sidste sæson, hvor vi manglede lidt på den sidste tredjedel. Jeg tror, vi kan spille mere frigjort, når vi nu har flere kreative spillere at trække på, siger han.

Tidligere er meget af FC Københavns offensive spil gået igennem Nicolai Jørgensen, og også han glæder sig over at have fået nye kolleger i angrebet.

- Jeg synes ikke, at der har været et pres på mig, men det er klart, at vi har fået nogle rigtigt dygtige spillere ind på holdet. Det ser rigtig godt ud offensivt, og får vi tunet vores defensiv, så får vi altså et rigtig stærkt hold.

- Jo mere kvalitet man propper ind i et hold, jo bedre bliver det. Vi har fået nogle gode tilgange af rene klassespillere, og det er klart, at vi har en stærk tro på os selv, siger Jørgensen.

Holdets nye angriber Federico Santander fik debut i Superligaen søndag mod Sønderjyske, og han imponerede sin træner, Ståle Solbakken.

- Santander spillede en rigtig god kamp mod Sønderjyske, og han spillede klogt og viste sig som en god opspilsstation. Han var god til at falde ind i spillet med de andre og lavede to assists, siger Solbakken.

William Kvist havde også stor ros til overs for den nye FCK-angriber.

- Santander bliver en kanon angriber for os. Han har lige rejst fra den anden side af jordkloden og herover, og det tager jo altid tid at komme ind i en ny klub og et nyt land. Jeg er meget imponeret over ham, siger Kvist.

FC Københavns anfører Thomas Delaney spår, at det danske mesterskab skal afgøres mellem københavnerne og de forsvarende mestre fra FC Midtjylland.

- Det bliver en sag mellem os og dem. De har gjort det godt indtil videre med de ting, som de nu en gang kan. De har ikke vist tegn på svaghed endnu, og jeg ser dem som vores største konkurrenter til guldet, siger Delaney.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik