FCK-profil: To røde kort på en uge er tilfældigt

Det er ifølge FC Københavns Nicolai Jørgensen tilfældigt, at det er blevet til to røde kort på en uge.

Foto: TV 2 Lorry

Hverken Nicolai Jørgensen eller Mathias "Zanka" Jørgensen mener, at der er disciplinære problemer i FC Københavns trup, selvom det er blevet til to direkte røde kort på en uge.

Først var det Benjamin Verbic, der så rødt i Europa League-kampen mod Jablonec, og i søndagens opgør mod FC Nordsjælland måtte Daniel Amartey tidligt i bad efter at have sendt en albue i hovedet på en modspiller.

Nicolai Jørgensen så ikke situationen mellem Amartey og FCN-spilleren Emiliano Marcondes, men er ærgerlig over, at FCK-holdkammeraten gjorde det svært for hjemmeholdet.

- Det er tilfældigt, at vi får to røde i løbet af en uge, men det er dumt lavet af Amartey. Man må ikke give en albue i hovedet i fodbold - det ved alle.

- Nu så jeg den ikke helt, men jeg kan kun gå ud fra, at han ramte ham, og at den er god nok, siger Nicolai Jørgensen.

- Man ved, at hvis man rammer en modstander i hovedet med en albue, så er der rødt kort, og derfor er det selvfølgelig utilgiveligt over for holdet. Men han har lært af sin fejl, og det sker for alle på et tidspunkt.

FC Københavns målscorer i kampen, Mathias "Zanka" Jørgensen, er mere overbærende over for sin medspiller, og minder om, at han fortsat er ung og har meget at lære. Det samme gælder for Benjamin Verbic.

- Vi har bestemt ikke disciplinære problemer. Det er unge spillere. Man skal huske på, at Daniel Amartey er 20 år gammel, og Benjamin Verbic er 21.

- De skal selvfølgelig lære det, men jeg synes heller ikke, at vi skal være for hårde ved dem.

- Det er selvfølgelig dumt, at det sker to gange på en uge, men jeg kan godt forstå, at Daniel bliver provokeret i situationen, hvor han bliver sparket to gange, efter der er fløjtet, siger Mathias "Zanka" Jørgensen.

Daniel Amartey sidder dermed ude med karantæne, når FC København møder FC Midtjylland på fredag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik