FCK-profil: To røde kort på en uge er tilfældigt

Det er ifølge FC Københavns Nicolai Jørgensen tilfældigt, at det er blevet til to røde kort på en uge.

Hverken Nicolai Jørgensen eller Mathias "Zanka" Jørgensen mener, at der er disciplinære problemer i FC Københavns trup, selvom det er blevet til to direkte røde kort på en uge.

Først var det Benjamin Verbic, der så rødt i Europa League-kampen mod Jablonec, og i søndagens opgør mod FC Nordsjælland måtte Daniel Amartey tidligt i bad efter at have sendt en albue i hovedet på en modspiller.

Nicolai Jørgensen så ikke situationen mellem Amartey og FCN-spilleren Emiliano Marcondes, men er ærgerlig over, at FCK-holdkammeraten gjorde det svært for hjemmeholdet.

- Det er tilfældigt, at vi får to røde i løbet af en uge, men det er dumt lavet af Amartey. Man må ikke give en albue i hovedet i fodbold - det ved alle.

- Nu så jeg den ikke helt, men jeg kan kun gå ud fra, at han ramte ham, og at den er god nok, siger Nicolai Jørgensen.

- Man ved, at hvis man rammer en modstander i hovedet med en albue, så er der rødt kort, og derfor er det selvfølgelig utilgiveligt over for holdet. Men han har lært af sin fejl, og det sker for alle på et tidspunkt.

FC Københavns målscorer i kampen, Mathias "Zanka" Jørgensen, er mere overbærende over for sin medspiller, og minder om, at han fortsat er ung og har meget at lære. Det samme gælder for Benjamin Verbic.

- Vi har bestemt ikke disciplinære problemer. Det er unge spillere. Man skal huske på, at Daniel Amartey er 20 år gammel, og Benjamin Verbic er 21.

- De skal selvfølgelig lære det, men jeg synes heller ikke, at vi skal være for hårde ved dem.

- Det er selvfølgelig dumt, at det sker to gange på en uge, men jeg kan godt forstå, at Daniel bliver provokeret i situationen, hvor han bliver sparket to gange, efter der er fløjtet, siger Mathias "Zanka" Jørgensen.

Daniel Amartey sidder dermed ude med karantæne, når FC København møder FC Midtjylland på fredag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere