FCK-kaptajn om Steaua: Vores sværeste kamp

Steaua Bukarest er gruppens stærkeste hold, mener Lars Jacobsen om torsdag aftens modstander i Europa League.

FC København kommer på noget af en opgave, når Superligaens tophold torsdag aften møder rumænske Steaua Bukarest på udebane i anden runde af Europa League.

For selv om rumænerne muligvis ikke har samme internationale status, som da de i 1986 vandt Europa Cuppen for mesterhold, forventer FCK-anfører Lars Jacobsen, at han og holdkammeraterne står overfor en af de hårdeste udfordringer.

- Det bliver muligvis den sværeste kamp i puljen for os. Personligt vidste jeg ikke så meget om dem på forhånd, men jeg har selvfølgelig noteret mig, at de spillede uafgjort i Stuttgart og var uheldige med ikke at vinde, siger Lars Jacobsen.

Han henviser til det 2-2-resultat, som Steaua fik med hjem fra Tyskland i første gruppekamp.

Ved den lejlighed førte rumænerne, indtil der manglede blot fem minutter af kampen.

- Det taler lidt sit eget sprog, selv om Stuttgart har haft en lidt tung start på Bundesligaen, men det er jo et stærkt hold, som inden turneringen gik i gang nok var favoritter til at vinde puljen.

- Steaua har vist, at de nok er det stærkeste hold, og de er også godt kørende i ligaen, siger Lars Jacobsen.

Den rumænske storklub blev sidste sæson nummer tre i den hjemlige liga, men er startet stærkt efter sommerferien. Holdet fører den rumænske liga efter otte sejre i de første 10 kamp


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik