FCK-bomber på vej tilbage

Efter en voldsom ankelskade er FCK-angriberen Andreas Cornelius begyndt at genoptræne. Et reelt comeback ventes dog først at ske til oktober.

For tre måneder siden brækkede den 22-årige fodboldspiller anklen i en kamp mod Silkeborg.

På FCK's igangværende træningslejr har Cornelius fået lov til at løbe rundt på græsset, og indimellem må han også sparke til bolden.

- Det føles rigtig dejligt. Det har taget noget tid, men i forhold til planen er det gået ret hurtigt. Det glæder jeg mig over, siger Andreas Cornelius til FCK's hjemmeside.

Normalvis er løb ikke den slags træning, angriberen foretrækker, men han nyder det i øjeblikket.

- I min situation er alle små fremskridt dejlige, og samtidig får jeg lov til at røre bolden lidt - det skal selvfølgelig bare være meget kontrolleret, siger han.

Skiftet fra den indendørs genoptræning til græs betyder, at Cornelius igen føler sig som en fodboldspiller.

- Det er første tegn på, at man er ved at være tilbage. Det er nu, man kan begynde at træne ordentligt og ikke bare er i gym hele tiden. Det er dejligt. Man begynder at føle sig lidt som en fodboldspiller igen, siger han.

Da Andreas Cornelius blev skadet i midten af april, vurderede FCK, at angriberen kunne se frem til et halvt års pause. Det betyder i så fald, at Cornelius ventes at få comeback i løbet af oktober.

FCK indleder den kommende sæson i Alka Superligaen på næste søndag, når Randers FC kommer på besøg.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik