FCK-Leicester: 10-årige Magnes drøm gik i opfyldelse

De fleste drenge, med interesse for fodbold, drømmer om at løbe på banen med de helt store stjerner. For Magne i Solrød gik drømmen i opfyldelse.

FC København mødte de engelske mestre fra Leicester i Champions League i Parken her til aften.
Da spillerne løb ind på banen holdt de hver en maskot i hånden. 

Forrest løb dommerne. Derefter kom FCK med anføreren Thomas Delaney i front og han havde den 10-årige Magne Røndam fra Solrød Strand i hånden. 

Vi mødte Magne i eftermiddags, hvor han var både glad, spændt og nervøs for indløbet på banen.

 - Jeg er meget nervøs for at gøre noget forkert eller komme til at gøre noget jeg ikke skal. For eksempel at stå stille, når det er meningen, jeg skal løbe.

10-årige Magne har  et nært forhold til fodbold -  så nært at det skinner igennem i hans navn.
Det krævede ganske vist lidt mandlig snilde fra hans fars side

- Da Magne blev født var der en meget berømt og dygtig  FCK-spiller, som hed Magne Hoseth. Jeg ville gerne opkalde min søn efter ham. Jeg sagde ikke noget til Magnes mor om, at det var et fodboldnavn. Sådan fik jeg det listet igennem, fortæller Jesper Røndam, som er far til Magne.  
 
Magne har selv spillet fodbold,  siden han var tre år. Hans far, som selv har spillet fodbold siden han var dreng, kastede en bold til Magne og så straks at Magne kunne sparke. 

I dag træner Magne op til fem gange om ugen - og hans far er en af hans trænere. Det er også hans far, som står bag Magnes forkærlighed for Leicester.

-  Min far har holdt med dem lige siden han var barn og så synes jeg, det var godt hvis jeg også holdt med dem, siger Magne Røndam.

Men ved aftenens kamp mener både far og søn, at de holder med FCK. De er også enige om, at det at løbe ind på Parkens grønsvær sammen med sit hold, er det største man kan opleve, som fodboldfan i Danmark.
 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik